Big, korzystałem z usług tego człowieka (obszywał mi skórą podłokietnik). Powiem szczerze jestem średnio zadowolony, po roku nie wygląda już tak dobrze.
Jak chcesz podeśle Ci fotki na PW.
O kurcze to jestem w szoku :shock: Cieq, ja korzystałem z jego usług 3 lata temu - obszywał w mojej Lagunie kierownicę i gałkę dzwigni zmiany biegów. Zrobiło wszystko super - chłopaki z ASO renault swtwierdzili ze jest to nie do odróznienia od fabrycznego oryginału. Przez 2 lata użytkowania auta wszystko było o.k.. Potem sprzedałem Lagune wiec dalej nie wiem.
Polecam tę firmę
Professional Tapicer Car. Krzykawski Jacek
tel. 0 691 67 88 61
42-595, Myszkowice, Wolności 25 (trasa Katowice - Pyrzowice)
woj. śląskie
Obszywałem kierownicę do O2 na poczekaniu. Po dwóch latach użytkowania wciąż jest OK.
witam
mam pytanie gdzie mozna obszyc kierownice skora najlepiej w okolicy warszawy plocka sochaczewa mlawy wdzieczny bede za jakis konkretny namiar slyszalem ze w wawie a raczej w ursusie jest ktos ale nie znalazlem na forum namiaru telefonu adresu wdzieczny bed za info
nie widzialem orginalu za 100 ze skory w idealnym stanie z tego co wiem sa jakies 2 typy mocowania czy cos moja skorka sie podniszczyla wiec bym ja obszyl na nowo
W Java Car Desing chcą za obszycie kiery do osobówki 200zł.
Polecam ich robote może nie mają super niskich cen ale te samochody które zrobili i które widziałem na własne oczy plus ich profesjonalna siedziba to naprawde profi robota
w ursusie niewiele więcej i masz auto pa paru godzinach,nic Cie nie obchodzi zdjęcie kierownicy itd.latanie po pocztach.... [mowa teraz nie o tych miejscowych tylko daleko zamieszkałych od JCD]
Polecam ich robote może nie mają super niskich cen ale te samochody które zrobili i które widziałem na własne oczy plus ich profesjonalna siedziba to naprawde profi robota
nie ma sie czym podniecac, bylem, widzialem i robote swojej tapicerki skorzanej zleciłem gdzie indziej
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
kolega ma obszyte 2 lata temu tapicerke w Javie ( seat Leon ) nie jest duzo nalatane tym autkiem km i juz sa wielkie oznaki uzytkowania pomimo tego ze dba o skore
Wiesz kolego ja widziałem dokładnie 7 samochodów gdzie oni robili tapicerke, a jak wiadomo 7 furek to nie wszystkie :wink: także moge się mylić.
Moge zapytać gdzie robiłeś tapicerke do siebie?
widziałem kilka "dzieł" JCD", zarówno demówek firmy jak i zrobionych dla klientów,
nie powalało to, a znam też przypadki że jakość zastosowanych materiałów i wykonanie szycia była gorzej niż przeciętna
swoją tapicerkę wykonałem w Poznaniu w firmie, której namiary podałem w "polecanych warsztatach"
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz